Muziekvereniging Ons Genoegen - Kapelle

Play-In Beveland Maakt Muziek

Samen musiceren is veel leuker dan alleen!

Om leerling muzikanten nog meer te enthousiasmeren voor muziek hebben een aantal muziekverenigingen uit Noord- en Zuid-Beveland, waaronder Ons Genoegen, de krachten gebundeld. De doelstelling is om beginnende muzikanten de kans te bieden om in groter verband te kunnen musiceren, nieuwe muziekvrienden te maken en leuke activiteiten te ondernemen.

Daarom wordt er, na het grote succes van 2022, wederom een Play-In georganiseerd op zaterdag 17 juni 2023 voor leerling muzikanten!

Tijdens deze dag zal er onder leiding van Petra van Antwerpen en Meike Warmoeskerken samen gemusiceerd worden en staan er nog tal van andere gezellige activiteiten op de planning. De Play-In begint om 10.00 uur en eindigt omstreeks 15.00 uur. Om 14.30 uur zal de dag afgesloten worden met een prachtig concert en zijn ouders, vrienden en familie van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat van deze dag.

De Play-In vindt plaats in het muziekgebouw van Ons Genoegen aan de Dijkwelseweg 1D in Kapelle.

Dus…. ben je een leerling muzikant, die minstens 1 jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuis hoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de deelname aan deze leuke dag wordt een bijdrage van €5,- gevraagd. Hiervoor heb je een supergave dag, ontmoet je nieuwe muziekvrienden en krijg je ook nog een heerlijke lunch geserveerd.

Voor meer informatie kan je terecht op www.bevelandmaaktmuziek.nl. Inschrijven voor dit evenement is mogelijk t/m 4 juni 2023. Heb je nog vragen? Mail dan naar bevelandmaaktmuziek@gmail.com.