Muziekvereniging Ons Genoegen - Kapelle

Lid worden

Welkom

Nieuwe, enthousiaste muzikanten zijn altijd welkom bij Ons Genoegen!

We zijn in het bijzonder op zoek naar klarinettisten en slagwerkers voor de harmonie, maar andere muzikanten kunnen zich natuurlijk ook bij ons aansluiten. Ervaren muzikanten kunnen in principe direct mee repeteren in ons orkest, uiteraard in overleg met onze dirigent. Samenspeel- of orkestervaring is niet nodig, maar kan natuurlijk wel handig zijn.

 

Eerst kijken?

Natuurlijk begrijpen we dat je je niet meteen aanmeldt als lid op basis van deze informatie alleen. Daarom nodigen we je graag uit om eens langs te komen op een repetitieavond om de sfeer te proeven! Dan kunnen we kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Als je langskomt, neem dan je instrument mee. Dan kun je direct met ons meespelen en krijg je een goede indruk van ons orkest.

 

Vragen?

AVG: Verklaring instemming beeldmateriaal

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Beeldmateriaal

De AVG bevat strenge regels voor de bescherming van persoonsgegevens. Dit zijn gegevens die direct of indirect te herleiden zijn tot een bepaald persoon. Ook foto’s en video’s zijn dus persoonsgegevens. Wij gaan als vereniging daarom zorgvuldig om met foto’s en video’s. We plaatsen geen beeldmateriaal waarvan leden schade kunnen ondervinden en we plaatsen in beginsel geen namen van de leden.

Muziekvereniging Ons Genoegen is niet verantwoordelijk voor door derden gepubliceerd beeldmateriaal.

Beeldmateriaal wordt door Muziekvereniging Ons Genoegen nooit doorverkocht aan derden.

Toestemming

Voor het gebruik van beeldmateriaal van de leden, hebben wij toestemming nodig. Deze toestemming moet vooraf zijn verkregen. Als het lid jonger is dan 16 jaar, moeten de ouders die toestemming geven. Als het lid 16 jaar of ouder is, moet hij/zij zelf toestemming geven. Zonder deze toestemming mogen wij foto’s of video’s van leden niet gebruiken.

Via de aanvraag hieronder  voor nieuw lidmaatschap kunt u direct toestemming geven door uw keuze te maken bij AVG: Toestemming beeldmateriaal.

 

Inschrijven

Voor het inschrijven als lid van Muziekvereniging Ons Genoegen te Kapelle, kan je onderstaand formulier invullen.
Na beoordeling ontvang je dan bericht van het secretariaat.

Formulier voor inschrijven als (aspirant)lid

Formulier wordt geladen ...