Muziekvereniging Ons Genoegen - Kapelle

Bonbonactie

Wilt u binnenkort iemand verrassen? Of iemand een origineel kado voor moeder- of vaderdag geven? Of heeft u zelf zin in iets lekkers voor bij de koffie? Dan is dit uw kans. Sla uw slag met deze overheerlijke actie van Ons Genoegen. Wat te denken van overheerlijke muzikale bonbons? Bovendien is er ook nog een leuke prijs te winnen. Er zijn 3 doosjes met een gouden ticket, wat u recht geeft op vrije toegang voor twee personen bij één van onze toekomstige concerten. Wat houdt u nog tegen?

Hoe kunt u bestellen? Stuur -voor 17 april- een mail naar bonbons@ogkapelle.nl met daarin het aantal doosjes bonbons wat u wenst. Voor een doosje bonbons (à 12 stuks) vragen wij €5,50.

De uitgifte zal coronaproof plaatsvinden op zaterdag 1 mei in het verenigingsgebouw van Ons Genoegen aan de Dijkwelseweg in Kapelle. Na ontvangst van uw bestelling zullen we u nader informeren over de uitlevering en de betaling van uw bestelling. Op dit moment kunnen we uw steun hard gebruiken, alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling!